Divinus by Dajana

Pravila privatnosti

PRAVILA O PRIVATNOSTI


Naše obaveze

Divinus by Dajana j.d.o.o. pridaje veliki značaj Vašoj privatnosti. DIVINUS BY DAJANA d.o.o je u potpunosti implementiralo Uredbu o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation – GDPR), Europskog parlamenta.  Molimo Vas pročitajte pravila o privatnosti kako bi saznali kako sakupljamo, obrađujemo i pohranjujemo informacije koje ste nam ustupili koristeći našu web stranicu - formu „kontaktirajte nas“. Prikupljamo različite tipove informacija, uključujući informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca (osobne informacije). Detaljnije objašnjenje je u nastavku.


Kakve informacije prikuplja Divinus by Dajana j.d.o.o. ?

Kada koristite našu internet stranicu, možemo prikupiti podatke koje ste odlučili podijeliti s nama. Na primjer, u obrascu „Kontaktiraj nas“ podijelili ste s nama svoje podatke. Također možemo prikupiti informacije vezano za Vaš pristupni uređaj, te IP adresu putem koje ste pristupili internet stranici. Za više informacija o tom dijelu, molimo Vas pogledajte dolje naznačenu sekciju „Kolačići i ostale tracking tehnologije“. Kada koristite gore navedene obrasce, prikupljamo podatke direktno od Vas, poput Vašeg imena, e - mail adrese, kućne adrese i broja telefona, u svrhu  pružanja tražene usluge.


Kako koristimo informacije?

Kada podijelite s nama Vaše podatke, možemo koristiti dobivene informacije kako bismo pravovremeno odgovorili na Vaš upit, npr. kod određenih proizvoda i usluga ili „kontaktiraj nas“ obrasca. Također koristimo podatke pri administriranju i poboljšavanju internet stranice, te kod analize internet stranice u svrhu praćenja marketinga, odnosno popularnosti pojedinih dijelova na internet stranici.

Kada koristite naše usluge, možemo koristiti Vaše podatke:

  • Kako bi uspostavili traženu komunikaciju u svrhu Vašeg traženog upita za određeni proizvod. Na primjer kada pošaljete upit putem kontakt forme, Divinus by Dajana j.d.o.o. prikuplja dobivene osobne podatke za nastavak komunikacije u svrhu komercijalne suradnje.
  • Kako bi vas kontaktirali i odgovorili na Vaš upis u formularu „kontaktirajte nas“.
  • Kada korisnik posjeti našu web stranicu, te klikne na određenu stranicu, prikupljaju se anonimne informacije oko posjećenosti određenih podstranica u sklopu naše web stranice (Google Analytics alati).
     

Suradnja s trećom stranom

Ne iznajmljujemo ili prodajemo Vaše osobne podatke trećoj strani.

Ne dijelimo s nikakvom trećom stranom bilo kakve osobne podatke naših korisnika.

Naši zaposlenici nemaju pravo koristiti osobne podatke koje su prikupljene u svrhu suradnje korisnika i Divinus by Dajana j.d.o.o.

Iako je malo vjerojatno, u slučaju da dobijemo sudski nalog nadležnog zakonodavnog tijela, Divinus by Dajana j.d.o.o. će biti dužno istima dostaviti tražene podatke. Divinus by Dajana j.d.o.o. će poduzeti mjere predostrožnosti kako bi se uvjerili da ovlaštena tijela koja podnose zahtjev zaista imaju legitimne razloge za tražene podatke.

Sigurnost i privatnost

Divinus by Dajana j.d.o.o.  čuva osobne podatke od neovlaštenog raspolaganja i pristupa. Divinus by Dajana j.d.o.o.  koristi organizacijske, tehničke, i fizičke sigurnosne mjere kako bi prikupljeni osobni podaci bili zaštićeni.

Kolačići i ostale tracking tehnologije

Informacije od ovih kolačića pomažu nam da shvatimo kako naši korisnici upotrebljavaju web stranicu, sa svrhom unaprijeđenja kvalitete sadržaja prema korisnicima i doživljaja pregledavanja. Opcionalni kolačići uključuju kolačiće Google Analytics (čiji kolačići prate posjećenost i analiziraju uspješnost web stranice, a koje su Divinus by Dajana j.d.o.o. dostupne kao statistički podaci, bez osobnih podataka individualnih korisnika), te kolačiće društvenih mreža (npr. Facebook) koji omogućuju korisniku da određeni sadržaj podijeli putem vlastitog računa na društvenim mrežama.

Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje. 

Nastavkom pregledavanja web stranice, prihvaćate korištenje kolačića.

Korisnik  web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom, te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na sljedećim linkovima:

ovdje saznajte više o načinu privatnog pregledavanja i postavkama kolačića u Firefoxu

ovdje za čitanje o načinu anonimnog načina i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome

ovdje pročitajte način rada "InPrivate" i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer

ovdje za više informacija o modusu "Privatna navigacija" i postavkama kolačića u pregledniku Safari

Korištenjem ovih web stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.


Koje su moje opcije?

Možete odlučiti ne podijeliti s nama tražene podatke. Imajte na umu da  su određeni podaci potrebni kako bi mogli dobiti povratnu informaciju oko traženih proizvoda ili usluga kao i odgovor na Vaš unos putem forme „kontaktirajte nas“.

 

Pristup i ažuriranje Vaših osobnih podataka

Kako bi pregledali ili ažurirali vaše osobne podatke, kako bi se uvjerili da su točni, kontaktirajte zdajana94@gmail.com. Divinus by Dajana j.d.o.o. će učiniti sve kako bi Vam u roku od 30 dana od Vašeg zahtjeva za pristupom pružio uvid u vaše tražene podatke, te po potrebi ažurirao, promijenio ili obrisao u potpunosti Vaše podatke. Ukoliko zbog određenog razloga nismo u mogućnosti ispoštovati Vaš zahtjev u roku 30 dana,  obavijestit ćemo Vas kada će Vam podaci biti omogućeni na uvid. Iako je malo vjerojatno, ako nismo u mogućnosti podijeliti s Vama Vaše tražene podatke, obavijestit ćemo o razlogu nemogućnosti izvršenja traženog uvida.

 

Pitanja vezana za ovu obavijest pravilima privatnosti

Ako imate dodatna pitanja, ili eventualnu zamjerku vezano oko zaštite Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na zdajana94@gmail.com. Svaki upit ili zamjerka vezan uz privatnost evidentirat će se i istražiti, te će se osigurati rezultati istrage. Ako se utvrdi da je zamjerka opravdana, poduzet će se sve odgovarajuće, potrebne mjere u skladu s pozitivnim propisima.

 

 

 

Divinus by Dajana

Kontaktirajte me!

Ukoliko imate dodatnih pitanja i nedoumica, budite slobodni kontaktirati me.

CAPTCHA code

Pratite nas: