Divinus by Dajana

Pitanja i odgovori

JE LI MOGUĆE IZRADITI FOTOGRAFIJE ILI FOTO KNJIGU (PHOTO BOOK)?

Fotografije je moguće izraditi, ali photo book ne.

KADA JE NAJBOLJE UGOVORITI FOTOGRAFIRANJE ZA CAKE SMASH?

To ovisi o navikama vašeg djeteta, najbolje bi bilo doći kada je dijete odmorno, naspavano, sito. Nikako prije dnevnog odmora djeteta jer postoji velika vjerojatnost da će dijete biti razdražljivo i neće htjeti surađivati prilikom fotkanja. 

TREBAM LI UPLATITI PREDUJAM ZA FOTOGRAFIRANJE I KOLIKO ON IZNOSI?

Da, predujam u iznosu od 300kn uplaćuje se na račun čim zakažemo termin. Termin neće biti zakazan dok uplata predujma ne bude vidljiva.

ŠTO AKO OTKAŽEM FOTOGRAFIRANJE 2-3 DANA PRIJE DOGOVORENOG TERMINA?

Sve u redu, no predujam ostaje nevraćen upravo zbog ovakvih situacija jer se „scena“ u studiju tjedan dana unaprijed priprema i nabavljaju se svi materijali i dekoracija. 

DIJETE SE NA DOGOVORENOM TERMINU SRAMI I ODBIJA FOTOGRAFIRANJE

Nema problema, uvijek pri dolasku prvo sjednemo i popričamo o neobaveznim temama i samom tijeku fotografiranja dok dijete razgledava prostorije, upravo kako bi se dijete imalo vremena opustiti i prilagoditi novoj okolini.

ČEMU SLUŽI ISPUNJAVANJE UPITNIKA I IZJAVE O DOPUŠTENJU?

Kada mi se javite i dogovorimo termin, ja vam pošaljem kratak upitnik o osobi koju fotografiramo (bilo da ste to vi, vaša obitelj ili djeca), o najdražim bojama, vašem prijedlogu foto pozadine ili same teme cjelokupne scene, da li dijete ima kakve alergije ako naručujete tortu itd. Izjava o dopuštenju je izjava čijim mi potpisom vi dopuštate da objavim par fotografija vašeg djeteta na društvenim mrežama.

Divinus by Dajana

Kontaktirajte me!

Ukoliko imate dodatnih pitanja i nedoumica, budite slobodni kontaktirati me.

CAPTCHA code

Pratite nas: